Waarom Aydin?

/Waarom Aydin?
Waarom Aydin?2023-05-08T16:43:24+02:00

Aydin Ervaring Rijschool Eindhoven

Ervaring

Autorijschool Aydin bestaat sinds 1996 en zijn dus al meer dan 20 jaar actief in de rijscholen branche. Wij zijn een rijschool die al meer 30.000 lesuren achter de rug heeft.

Aydin Betrouwbaar en veilig Rijschool Eindhoven

Betrouwbaar en veilig

Autorijschool Aydin is aangesloten bij BOVAG en moet zich voldoen en scherpe eisen. Onze rijinstructeurs zijn in het bezit van een VOG verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) en worden ieder jaar bijgeschoold.

Aydin Kwaliteit Rijschool Eindhoven

Kwaliteit

Bij Autorijschool Aydin werken wij met nieuwe les auto’s, instructie kaarten waarbij de voortgang van de rijlessen worden bijgehouden en de leerlingen krijgen een leskaart mee om de gemaakte afspraken en betalingen te controleren.

Aydin Resultaatgericht Rijschool Eindhoven

Resultaatgericht

Onze doelstelling is om de leerling zo snel mogelijk het verkeer deel te laten nemen op een veilige manier. De opleiding kun je versneld afnemen of op je eigen tempo. Dit doen wij altijd in overleg.

Aydin Fullservice Rijschool Eindhoven

Full service

Alles wat je nodig hebt voor je autorijbewijs kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan klassikale theoriecursussen, oefen trainingen, proef examens en dergelijke.

Aydin Persoonlijk Rijschool Eindhoven

Persoonlijk

Wij zorgen ervoor dat je altijd bij een vaste rijinstructeur zit en in dezelfde lesauto doet rijlessen. Dat betekend dat jouw rijinstructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Dit geeft je een vertrouwd gevoel.

Aydin Flexibel Rijschool Eindhoven

Flexibel

Door onze ruime lesplanning zijn wij heel flexibel met de lestijden. Je kunt bij ons maandag t/m zondag van 08.00 tot 21.00 uur lessen. Voor jou betekent dit meer flexibiliteit en kun je voor of na je school, werk of sporten ook rijlessen.

Aydin Duidelijk Rijschool Eindhoven

Duidelijk

Bij Autorijschool Aydin maken we duidelijke afspraken. Afspraken worden altijd in overleg besproken en vast gelegd. Wij werken met contracten om de afspraken en regels goed vast te leggen. Dit zorgt ervoor dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.

Waarom Bovag Rijschool

Je bent op zoek naar de juiste rijschool die betrouwbaar is en goede begeleiding tijdens het rijden biedt, maar hoe vind je die? Hoe weet je zeker dat een rijschool zijn beloftes nakomt? Het advies van de mensen om je heen speelt hierin een belangrijke rol, maar ook lidmaatschap van BOVAG kan de zekerheid bieden waar je naar op zoek bent. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten zijn professionele bedrijven die staan voor kwaliteit. De lesauto’s zijn nieuw, goed onderhouden en je bent er goed verzekerd als je achter het stuur zit. Bij een BOVAG-rijschool zit je dus altijd goed.

Direct contact

Wil je meer informatie? Vul het formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.