Praktijk

/Praktijk
Praktijk2022-12-11T14:44:09+01:00

De praktijk

De rij-opleiding Autorijschool Aydin is up to date met de normen van het CBR. Wij garanderen hoge kwaliteit van rijlessen, unieke en zeer effectieve lesmethode, nieuwe lesauto’s en BOVAG gekwalificeerde rij-instructeurs. Je kunt bij ons kiezen tussen losse rijlessen en rijles pakketten, versnelde rij-opleiding of je kunt de lessen inplannen in je eigen tempo.

Autorijschool Aydin heeft 20 jaar ervaring en onderscheidt zich al jaren van andere rijscholen door de hoge mate van professionaliteit van onze autorijschool.

Rijlessen

Begin direct met een rij-opleiding. Je moet 16,5 jaar zijn om aan deze opleiding te kunnen beginnen. Hierbij kun je meerdere lessen per week op het moment dat je zelf wilt. Je bent niet verplicht om een minimum aantal lessen te nemen. Het plannen van lessen wordt volledig aangepast aan je eigen wensen, zo kun je bijvoorbeeld ieder week op dezelfde dag en tijd les nemen. De lessen worden zowel overdag als in de avonduren gegeven en tevens op zaterdag en zondag. Eventueel ophalen van school of werk is ook mogelijk.

De tussentijdse toets

Het kan wenselijk zijn een Tussentijdse toets in de opleiding op te nemen. Of dat met het aantal lessen dat deze opleiding duurt, je kans van slagen in het gedrang komt. In dat geval kun je afspreken om een paar extra lessen te nemen.Het examen wordt al voor de eerste rijles aangevraagd om de examendatum zo vroeg mogelijk vast te leggen. Er zijn diverse rijles pakketten waarbij het wenselijk is om deze lessen zoveel mogelijk overdag in te plannen. Het bedrag mag in drie delen worden voldaan, dus betaling in termijnen is mogelijk.

Het praktijkexamen

Het sluitstuk van de rijopleiding vormt natuurlijk het rijexamen. Dit examen wordt afgenomen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Als u voldoende rijervaring hebt opgedaan en u hebt een redelijke kans van slagen, dan wordt in overleg met uw instructeur het examen aangevraagd via het examenreserveringssysteem bij het CBR. Met dit systeem kan via de computer het examen worden aangevraagd.

Faalangst praktijkexamen

Wil je toch liever een faalangst examen afleggen? Dat is ook gewoon mogelijk. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Bekijk direct onze scherpe pakketprijzen

Direct contact

Wil je meer informatie? Vul het formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.